Thursday, November 21, 2013

Rufus cardigan

Jeg har strikket denne cardigan tre gange nu. Én gang til Ea, én gang til Uma og nu som barselsgave. Jeg elsker mønstret fordi den sidder godt til i halsen og i ærmerne. Tit bliver baby cardigans så overstore og løse med ærmer der flaprer. Det gør denne model ikke.

Link til Ravelry for flere detaljer eller se bogen Vintage Baby Knits

Saturday, November 16, 2013

Sy til baby

Jeg har efter snart 33 år indsæt, at jeg som oftes får mest lavet, hvis der er en deadline. Om det er projekter på arbejdet, julegaver, terminsdatoer etc. er underordnet, men en deadline eller aflevering giver mig uanede mængder energi og ting bliver afsluttet. Derfor tænkte jeg, da jeg så dette indlæg, at det måske kunne skubbe mig til at få syet lidt. Og indtil nu har det virket. Selvom Uma næppe kan kategoriseres som en baby mere, kan det vist godt gå an i sådanne udfordringer ;)

T-shirten er fra en japansk sybog, men jeg har selv tilføjet vingerne / Vesten er fra denne bog / Bukserne er tegnet af fra et par jeans og flæsen har jeg selv tilføjet, så de ligner dem fra Marapytta / Skjorten er improviseret ude fra dette kjolemønster / Nederdelen er også improviseret







Saturday, November 9, 2013

Antler Cardigan

For Instagram brugere er denne cardigang old news, men jeg synes alligevel den fortjener sit helt eget indlæg på bloggen, ikke mindst for at dele den gode opskrift, som du kan finde her.